Espai Menjador-Migdia

 

La Comissió Menjador-Migdia es va crear per agilitzar i enriquir la gestió del temps que els nostres fills i filles passen al migdia a l'escola, fora de l'horari acadèmic.

Què volem?

L’Objectiu principal de la Comissió és:

  • Fer el seguiment de la gestió del menjador (cuina i monitoratge), així com detectar necessitats i donar resposta a queixes i suggeriments per tal d´oferir un servei de qualitat als nens i nenes

Què fem?

Des de la comissió treballem per consolidar dia a dia un menjador sostenible i ecològic amb aliments de temporada, de proximitat i provinents de l´ agricultura ecològica i també perquè els nostres fills gaudeixin d´ una alimentació sana, responsable i equilibrada.

Basant-nos sempre en la dieta mediterrània, servim menús variats i complets des del punt de vista de la nutrició. Tanmateix, perquè els infants gaudeixin dels aliments que mengen i coneguin també la nostra cultura gastronòmica i la d´altres països s´elaboren periòdicament menús tradicionals (castanyada, Nadal, Sant Jordi...) i menús gastronòmics internacionals (mexicà, xinès, etc)

Com ho fem?

Els membres de la comissió ens reunim al menjador de l'escola periòdicament amb el responsable de l´empresa de catering (Masia Bartres) amb la intenció de fer el seguiment i la valoració del servei donat i de revisar i adaptar  els menús. Tanmateix és fan propostes de noves activitats, s´introdueixen nous plats o nous ingredients, etc.